Je hebt de flash plugin nodig om dit element te zien.
Voeding beïnvloedt je gezondheid. Door gezond te eten, voel je je beter, voorkom je ziekten en versnel je het herstel tijdens of na ziekte. Met een gezonde voeding heb je grip op je gezondheid. Die kans laat je toch niet liggen?

Voeding is heel persoonlijk. Iedereen is anders. Je leefstijl, leeftijd en medische situatie bepalen mede of jouw lijf andere behoeften dan dat van de mensen in je omgeving. Een peuter heeft bijvoorbeeld iets anders nodig dan iemand die zwanger of ziek is!

Daarnaast heeft iedereen zijn eigen, persoonlijke situatie. Wat mag je eten tijdens je zwangerschap? Hoe zorg je dat je met een lactose-intolerantie voldoende calcium binnenkrijgt? Wat mag je nu eigenlijk wel en niet eten bij diabetes? Is het gebruik van supplementen wel verstandig tijdens mijn chemotherapie? En hoe krijg je voldoende groente binnen als je slecht ter been bent? Een ingewikkelde puzzel, die een diëtist samen met jou kan oplossen.

De diëtist is bij uitstek de deskundige om je te helpen op het gebied van voeding en gezondheid. Ze zorgt ervoor dat je je beter voelt, dat je behandeling beter aanslaat en dat je – zo mogelijk – beter wordt.

De diëtist werkt nauw samen met je arts om ervoor te zorgen dat je de juiste voeding krijgt: passend bij je aandoening, je behandeling én natuurlijk je persoonlijke voorkeuren.

Diëtist is daarbij een beschermde titel, men mag zich alleen diëtist noemen als men de 4 jarige Hbo-opleiding Voeding en Diëtetiek gevolgd heeft.

Diëtistenpraktijk Ellen winters is opgericht in mei 2007 en heeft vestigingen op diverse locaties in gemeente Bergeijk en Valkenswaard. De hoofdvestiging van de praktijk is gesitueerd in Westerhoven, daarnaast is er een vestiging geopend in Paramedisch Centrum Van Hoof te Dommelen en in Therapiecentrum Valkenswaard.

Zie afspraak maken voor actuele openingstijden van onze vestigingen of volg ons op Facebook.

De praktijk is aangesloten bij het kwaliteitsregister paramedici onder registratienummer: 99908304989 en is lid van de Nederlandse vereniging van diëtisten.

Diëtistenpraktijk ellen winters
040 20 26 354
info(at)ellenwinters.nl

Correspondentieadres / hoofdlocatie:
Heijerstraat 29
5563 BM Westerhoven

Nevenlocaties:
Paramedisch Centrum Van Hoof, Escudohof 2, Dommelen (Valkenswaard)

Therapiecentrum Valkenswaard Antwerpsebaan 10, Valkenswaard


Ellen is lid van de Nederlandse Vereniging Van Diëtisten en aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici.
nvd logo register logo