Je hebt de flash plugin nodig om dit element te zien.

Werkwijze / Consult Info

De diëtisten van Diëtistenpraktijk Ellen Winters zijn direct toegankelijk. Dat wil zeggen dat u voor uw dieetbehandeling geen verwijzing nodig heeft. Wij hebben echter wel de voorkeur om cliënten te behandelen met verwijzing omdat niet alle verzekeraars deze directe toegankelijkheid erkennen. Vraag dit dus goed na bij uw zorgverzekeraar of bespreek het met de diëtist waarmee u een afspraak maakt.

De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Indien er sprake is van een verwijzing door de huisarts/specialist wordt deze tijdens de behandeling via schriftelijke rapportages op de hoogte gehouden. Indien via de directe toegankelijkheid komt , sturen we alleen een rapport van de screening naar uw huisarts indien u daarvoor toestemming geeft.

Het eerste consult

Het eerste bezoek duurt ongeveer een uur. Tijdens dit consult komen diverse zaken aan bod. De diëtist vraagt u o.a. naar uw verwachtingen, motivatie alsmede uw activiteitenpatroon, voedingspatroon en leefwijze. Daarnaast worden uw eerdere dieetervaringen en medische gegevens nagevraagd. De diëtist bespreek vervolgens met u wat de samenhang is van uw klachten met uw voedingspatroon. Samen met u wordt er gekeken hoe het voedings- en/of activiteitenpatroon verbeterd kan worden en worden er doelen gesteld die voor u haalbaar zijn. Op basis van deze gegevens stelt de diëtist een behandelplan op waarbij al uw hulpvragen aan bod zullen komen. Hoe vaak u terugkomt zal per consult worden bekeken op basis van uw persoonlijke situatie.

Vervolgconsulten

De vervolgconsulten zullen ongeveer 30 minuten duren. Hierin zullen uw ervaringen met het dieet/voedingsadvies worden besproken, u kunt vragen stellen en er worden nieuwe afspraken met u gemaakt betreffende de voortzetting van de behandeling.

Diëtistenpraktijk ellen winters
040 20 26 354
info(at)ellenwinters.nl

Correspondentieadres / hoofdlocatie:
Heijerstraat 29
5563 BM Westerhoven

Nevenlocaties:
Paramedisch Centrum Van Hoof, Escudohof 2, Dommelen (Valkenswaard)

Therapiecentrum Valkenswaard Antwerpsebaan 10, Valkenswaard